Studio mama's is er speciaal voor jou, volg mij ook op social media!

Zwangerschaps(yoga)les

Iedere week een moment, om weer in balans te komen.

Ben je zwanger en wil je graag jezelf verdiepen en verrijken in kennis over je veranderende lichaam, de baby en de bevalling/geboorte? Dan is deze les een hele mooie basis. Tijdens de lessen krijg je veel basisinfo m.b.t. zwangerschap, bevallingen en kraamtijd. Leer je verschillende ademhalingstechnieken en weet je hoe je je lichaam optimaal kunt ondersteunen tijdens het proces van die prachtig groeiende buik.

Je mag eenmalig een proefles inplannen, je kunt dan kijken of deze les iets voor je is. De meeste vrouwen starten vanaf de 20 weken, maar soms is er behoefte om al eerder te beginnen of juist wat later in een verder stadium van de zwangerschap. Het is belangrijk dat je vooral doet wat goed voelt voor jou.
Je kunt tot het moment van de geboorte, zolang het goed voelt, de les blijven volgen.

Praktische Info

Iedere les die je graag mee zou willen doen wordt los ingepland via het daarvoor bestemde Momoyoga inschrijfsysteem.

Lesrooster zwangerschaps(yoga)les:
– Dinsdag:       19.30-20.30
– Woensdag: 19.00-20.00

Soms worden er partnerlessen georganiseerd of komt er een gastspreker, deze lessen zullen altijd op andere dagen dan de lesmomenten worden ingepland.

tarieven lessen:

Kleine lettertjes:

* Disclaimer: De les gaat door vanaf 3 aangemelde personen. Je kunt de les tot 1,5 uur van te voren afzeggen middels een afmelding in het Momoyoga systeem. De les kan tot een uur van te voren worden geannuleerd door de desbetreffende docent.

– Informeer bij medische klachten altijd aan je arts en/of Verloskundige of het verstandig is om de yogalessen te volgen.
– Studio Mama’s is in geen enkel opzicht aansprakelijk voor lichamelijke schade en/of klachten.
– Het kan zijn dat ik (Gwen) naar een geboorte moet, of daar al aanwezig ben. Er wordt dan altijd naar een vervangend docent gezocht en/of de les zal worden ingehaald op een ander moment.
– Tijdens schoolvakanties en feestdagen kan het lesrooster worden gewijzigd.