Studio mama's is er speciaal voor jou, volg mij ook op social media!

Zwangerschapsmassage

Een ultiem moment van ontspanning en rust.

Tijdens de zwangerschap verandert er veel in het lichaam, ook mentaal is het een proces waaraan je mag geloven. Je gaat moeder worden, misschien voor de eerste keer en misschien heb je al één of meerdere kinderen. Het is een mooi moment om even stil te staan bij lichaam en geest.

De massage is bevorderlijk voor een lager cortisol gehalte, stimuleert de doorbloeding, helpt bij een betere nachtrust, helpt bij de afvoer van afvalstoffen en kan verlichting geven bij verschillende klachten.

De zwangerschapsmassage, wordt uitgevoerd op een kussen dat gevuld is met warm water. De houding in rugligging is aangepast zodat de meeste zwangere vrouwen in deze houding goed kunnen ontspannen. Als het niet gaat op de rug dan vinden we een fijne andere houding.
De olie die wordt gebruikt is op basis van amandelolie, gegeurd met etherische olie.
Het hele lichaam wordt gemasseerd, waardoor je totaal ontspannen de deur uitgaat. Het is dan ook een advies om de rest van de dag je rust te nemen, zodat de massage nog goed kan nawerken

Praktische Info

tarieven massage:

Kleine lettertjes:

* Disclaimer: Ik werk in geboorte wereld waar bevallingen en geboortes niet altijd te plannen zijn. Mocht de afspraak verzet of gecanceld moet worden kijken we samen naar een passende oplossing!

Annulering van afspraak:
– Bij annulering van een dienst binnen 24 uur, zijn wij genoodzaakt 50% van de totale prijs in rekening te brengen.
– Bij geen annulering en/of no show, zijn wij genoodzaakt de gehele dienst van de totale prijs door te berekenen.
– Informeer bij medische klachten en/of twijfels altijd aan je arts of het verstandig is om de massage te ondergaan. ZenbyGwen is in geen enkel opzicht aansprakelijk voor lichamelijke schade en/of klachten.