Studio mama's is er speciaal voor jou, volg mij ook op social media!

Ik ben Gwen!

Doula, Masseuse, Yogadocent & Fotografe

Ik ben moeder van 2 fantastische kinderen en gelukkig in de liefde met mijn stoere en leuke man. Ik probeer altijd het leukste leven te leven zoals deze komt. Positief en een bourgondiër ten top.

Vaak enthousiast en vol energie. Ik voel mensen goed aan, en ben empatisch ingesteld. Best wel handig als je met mensen werkt.

Je kunt me wakker maken, voor heel veel dingen. Maar het liefst voor geboortes, dan ga ik gelijk aan. Geef me die kick van een zwangere die moeder wordt, en je hebt me. Wauw, ik ben zo bevoorrecht. Lucky me!

Mijn achtergrond

Hoe ik hier ben gekomen tot waar ik nu ben.

In 2014 startte ik mijn bedrijf: NewG by Gwen, daar was ik vooral bezig met voeding en sport. Mijn interesse was altijd gewekt door zwangere en geboortes, ik heb gewacht met het Studio Mama’s avontuur totdat ik zelf moeder mocht worden in 2017.

Sinds 2010 ben ik werkzaam als masseuse dat doe ik nog steeds met veel passie en plezier in mijn mooie en rustgevende studio. In 2019 heeft NewG by Gwen plaats gemaakt voor Studio Mama’s. Hier begeleid ik met heel mijn ziel en zaligheid iedereen die een kindje verwacht en/of wenst.
Met mijn eigen ervaring als moeder en als Doula heb ik al vele baby’s geboren zien worden, dit pas ik met liefde toe tijdens mijn “werk”.

Fun Facts:

Iedereen heeft zo zijn of haar eigenaardig heden. Ga je met mij aan de slag? Dan zijn deze 3 feitjes Gwen ten voeten uit:

100 dingen tegelijk

En ik krijg het nog voor elkaar ook!

food = life

Zonder ben ik echt minder gezellig...

Bomen

Gefascineerd als iets door deze machtige dingen.

Ontspanning en ondersteuning

Studio Mama’s biedt bijna een totaalpakket van ontspanning en ondersteuning tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Ik heet je dan ook van harte welkom bij mij in de Hoge Ham 17e, in de studio in Dongen.

Je bent ook welkom bij ZenbyGwen als je, niet in verwachting bent, je een man en/of partner bent en gewoon lekker wil ontspannen.

"Wees dankbaar voor dat wat komt, en omarm."