Studio mama's is er speciaal voor jou, volg mij ook op social media!

Tafelpraat

“Bevallen zoals het jou bevalt.”

Mijn visie; doe het precies zoals jij het voor ogen hebt, met feitelijke kennis en vul je met informatie waar je daadwerkelijk iets mee kunt en niet met bakerpraatjes. 

De tafel praat met mij duurt 2,5 tot 3 uur. Het is fijn dat als je een partner en/of geboorte partner hebt je deze ook meeneemt, of aanwezig is als ik aan huis bij jullie kom. 

Tijdens deze fijne date/cursus, vertel ik jullie zoveel mogelijk over het proces van een geboorte. Ik schets verschillende situaties, zodat je eerlijk beeld van een bevalling krijgt. We zullen het ook hebben over jouw wensen, en wat als deze nu totaal anders zullen gaan. Of je wil “natuurlijk” bevallen, wat is dat nou precies, hoe gaat een keizersnede, en wat als je nou wel pijnbestrijding wil? Dan kan ik je in laten zien dat dit allemaal oké is, zolang je maar de juiste kennis verzameld.

Ik deel verschillende ontspanningstechnieken, en hoe partner hierin kan ondersteunen. Praten we over het gouden uur, wat je rechten en opties zijn, bespreken we hoe je een geboorte- en/of wensen plan zou kunnen invullen. Én hoe je in situaties die anders lopen dan gehoopt toch keuzes kunt maken waar je achteraf geen spijt van zult hebben. 

Praktische Info

Via mail en/of Whatsapp plannen we samen een moment in.
info@studiomamas.nl | 0610280201

tarieven: