Studio mama's is er speciaal voor jou, volg mij ook op social media!

Doula ondersteuning

“Met liefdevolle aandacht je reis naar het moederschap aangaan.”- Gwen

Wat is een Doula? Vanuit het oud Grieks letterlijk vertaald: Dienende vrouw.
Mijn omschrijving: de ceremoniemeester van de geboorte van jouw/jullie kindje(s).

Een zwangerschap, bevalling en kraamtijd zijn periodes en momenten in je leven welke je niet meer terug krijgt, zelfs als je meerdere keren zwanger mag zijn en kinderen mag krijgen. Het is een belangrijke periode waarin niet een nieuw gezinslid geboren wordt, maar waar ook een moeder en ouders geboren worden in welke vorm dan ook. 
Een diepgaande reis, die aandacht, tijd en liefde verdient.

Overweeg je een doula bij de bevalling?

Ik help jullie graag met alle liefde en recht vanuit mijn hart.

Als doula ondersteun ik je in het proces, we spreken een keer vrijblijvend af om elkaar te ontmoeten. Tijdens dit moment vraag ik waarom je me hebt uitgenodigd en of je bepaalde verwachtingen van eventueel mij als doula hebt. Ik vertel daarna op mijn beurt wat je kunt verwachten van mijn ondersteuning als doula.
Als jij/jullie het er samen over eens zijn, geef je me een berichtje met de boodschap of ik jullie wel of niet mag ondersteunen. 

Dan volgen er 2 tot 3 afspraken, waarin we gaan kijken naar jouw wensen als barende vrouw. Leren jullie het proces van een bevalling, vertel ik handige tips en tricks voor de partner (indien deze er is). En zoeken we de diepte op met fijne ontspanningstechnieken.

Hoe werkt het?

Zwanger zijn en bevallen is spannend, iedere keer weer en iedere keer anders. Laat mij je ondersteunen tijdens dit proces:

Tot aan de bevalling

Kennismaking en vanaf week 37 meerdere afspraken en ondersteuning via WhatsApp of telefonisch

Tijdens de bevalling

Ondersteuning tijdens de geboorte en als het mogelijk en wenselijk maak ik ook foto's van deze bijzondere reis.

na de bevalling

Kort bezoekje tijdens je kraamweek en na ongeveer 2 maanden de afronding, inclusief geboorteverhaal en foto's.

Is dit iets voor jou?

Dit is wat je allemaal krijgt:

All in prijs: 1250,-


*Buiten een straal van 20km buiten Dongen reken ik €0,35 per KM. 
* Als jouw/jullie financiële situatie het minder goed toelaat, kunnen we altijd in gesprek gaan over de mogelijkheden. 

"Ik kan iedere vrouw Doula Gwen aanraden."

Kim, doula Mama '21

“Lieve lieve Gwen, 
Voor het eerst een doula die ons heeft begeleid tijdens ons geboortefeestje. Wat zijn we jou dankbaar. Jouw kennis en kunde en vooral de liefdevolle verbinding die we bij jou voelde, gaf ons zoveel vertrouwen. Er was gelijk een klik, een enthousiaste, lieve vrouw die haar passie volgt. Het voelde zo goed, en dat heeft mij kracht gegeven voor mijn (onze) 3de geboortereis. Voordat ik ging bevallen heb ik tips gekregen en veel nieuwe dingen geleerd. Ik kon je bellen en appen wanneer ik daar behoefte aan had. 
Je bent zo belangrijk geweest in ons proces, zowel voor, tijdens en na de geboorte. Niet te vergeten de prachtige foto’s en geboorteverhaal dat zo mooi is vastgelegd en omschreven. 1000 maal dank.”

« Merci Zoé, tu es une vraie fée ! »

Alice Wonder - Thérapeute

« Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.»

Q&A

In overleg met jullie kan ik een back up doula regelen. Of kijken we in overleg of ik extra postpartum diensten kan leveren tijdens de kraamtijd. 

Ja, je mag verspreid betalen. In overleg kunnen we samen hier aan uitkomen. 

Natuurlijk, ik blijf trouw aan jullie. Waar de bevalling ook zal plaats vinden. You got my back. 

Het is nog niet bij iedere zorgverzekering van zelfsprekend dat er iets vergoed wordt. Maar omdat de tafelpraat “Bevallen zoals het jou bevalt.” ook in de voorbereiding zit verwerkt, wordt soms dit onderdeel wel vergoed. 

Staat jouw vraag hier niet tussen?