Studio mama's is er speciaal voor jou, volg mij ook op social media!

Kraambed Massage​

De meest rauwe periode in je leven. Het moment om jezelf dit moment van rust en zachtheid te gunnen.

De massage vind plaats tijdens de kraamtijd, dit kan al zodra je er klaar voor bent, zelfs in de eerste twee weken na de geboorte. Tijdens de massage mag je eerst jouw bevallingsverhaal delen, zodat je daarna in je lijf en de ontspanning mag gaan zakken. Tijdens de massage wordt er sesamolie gebruikt die verwarmd is, deze olie staat bekend om haar aardende werking.

Het gehele lichaam wordt gemasseerd. De baby mag erbij zijn, soms in het wiegje misschien wel naast jou. Na afloop kan het zijn dat je lekker wil blijven liggen, in het laatste geval zal ik heel rustig jullie huis of ziekenhuis verlaten.

De massage wordt aan huis, het kraamhotel en/of ziekenhuis aangeboden. Bij een thuissituatie heeft de voorkeur om de massage uit te voeren op een bed dat nog verhoogd is. 

Praktische Info

Deze massage kun je boeken middels Whatsapp en/of per mail. 

tarief: 75,-

Kleine lettertjes:

* Disclaimer: Ik werk in geboorte wereld waar bevallingen en geboortes niet altijd te plannen zijn. Mocht de afspraak verzet of gecanceld moet worden kijken we samen naar een passende oplossing!

Annulering van afspraak:
– Bij annulering van een dienst binnen 24 uur, zijn wij genoodzaakt 50% van de totale prijs in rekening te brengen.
– Bij geen annulering en/of no show, zijn wij genoodzaakt de gehele dienst van de totale prijs door te berekenen.
– Informeer bij medische klachten en/of twijfels altijd aan je arts of het verstandig is om de massage te ondergaan. Studio Mama’s is in geen enkel opzicht aansprakelijk voor lichamelijke schade en/of klachten.
– Vanaf 20 km buiten Dongen reken ik 0.35ct p.km